Οι μέθοδοι πληρωμής για την ιστοσελίδα μας είναι οι εξής :

  1. PayPal

Το PayPal είναι ένας ασφαλέστερος, ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων μέσω διαδικτύου. Όταν επιλέγετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής, θα συνδεθείτε με τον ιστότοπο PayPal όπου μπορείτε να κάνετε την πληρωμή. Το PayPal μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αντικειμένων μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard, Discover και American Express), χρεωστικής κάρτας ή ηλεκτρονικού ελέγχου (δηλ. Χρησιμοποιώντας τον κανονικό τραπεζικό λογαριασμό σας).  Συνήθως, ο ηλεκτρονικός έλεγχος PayPal θα διαρκέσει 3-5 εργάσιμες ημέρες για να επιβεβαιωθεί από το PayPal. Οι λόγοι για τους οποίους προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το PayPal: Η πληρωμή είναι ανιχνεύσιμη. Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας PayPal, μπορείτε να εντοπίσετε την κατάσταση της πληρωμής σας. Όταν πραγματοποιείτε πληρωμή για την παραγγελία σας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα στο διαδίκτυο (μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό σας). Όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal, κανείς δεν θα βλέπει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, ο οποίος θα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

2. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα 

Ολοκληρώστε τις αγορές σας στην ιστοσελίδα μας με ασφάλεια χρησιμοιώντας την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα μέσω της πλατφόρμας Viva Wallet . 

3. Αντικαταβολή

με επιπλέον κόστος 2€ ολοκληρώστε τις αγορές σας από την ιστοσελίδα μας επιλέγοντας πληρωμή μέσω αντικαταβολής και πληρώστε την εταιρεία ταχυμεταφορών στην στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας στο χώρο σας .