ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΛΛΑΓΩΝ

 

Με βάση την ισχύουσα Ευρωπαική νομοθεσία την ευθύνη των προϊόντων προς πώληση φέρει ο έμπορος ,κάτι που σημαίνει ότι τα προϊόντα που αγοράζει ο καταναλωτής καλύπτονται από δύο (2) χρόνια νομική εγγύηση ,ως εκ τούτου ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα εντός δύο ετών σε περίπτωση που θεωρεί ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό να το επιστρέψει στον έμπορο και εκείνος να προβεί στις ανάλογες ενέργειες .

Μπορείτε να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν στην εταιρεία μας με δική σας χρέωση . Θα εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν και θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα εάν είναι ελαττωματικό ή όχι .Σε κάθε περίπτωση εάν το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό ο πελάτης  δικαιούται επιστροφή χρημάτων , αντικατάσταση του ,την δωρεάν επιδιόρθωση του και την ακύρωση της παραγγελίας όπως επίσης και την επιστροφή του μεταφορικού κόστος το οποίο επιβαρύνθηκε .

Ελαττωματικό προϊόν αντικαθιστάτε με ίδιο προϊόν χωρίς κανένα μεταφορικό κόστος .

Προϊόν που μετά από έλεγχο μας αποδειχθεί ότι δεν είναι ελαττωματικό , επιστρέφεται στον πελάτη ο οποίος επιβαρύνεται το μεταφορικό κόστος .

Λόγω του ότι το μεγαλύτερο μέρος των εμπορευμάτων μας είναι χειροποίητα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει μια ελάχιστη απόκλιση τις διαστάσεις τους , αυτό δεν καθιστά ένα τέτοιο προϊόν ελαττωματικό ως εκ τούτου δεν θα δεχτούμε την επιστροφή του .

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις στην περίπτωση που συναλλάσσεστε ως καταναλωτής, μπορείτε ανά πάσα στιγμή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας να ζητήσετε να αντικατασταθεί μέρος αυτής ή ολόκληρη , όπως επίσης και επιστροφή χρημάτων , αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω : 

  • να μην έχουν αφαιρεθεί ετικέτες και καρτελάκι προϊόντος
  • να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο
  • να μην έχετε καταστρέψει τη συσκευασία του προϊόντος

Εάν τα προϊόντα προς επιστροφή δεν πληρούν τα παραπάνω , δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων όπως επίσης και οποιαδήποτε αντικατάσταση προϊόντων .

Θα προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός 14  ημερών από την ημέρα που μας γνωστοποιήσατε την υπαναχώρηση. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή. 

Σε περίπτωση υπαναχώρησης το μεταφορικό κόστος το επιβαρύνεται ο καταναλωτής .

Εάν επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες για την πολιτική επιστροφών παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή να στείλετε email : support@homdwell.com ή να τηλεφωνήσετε στο 6937351737 .