Πώς να αναζητήσετε προϊόντα;

Αναζητήστε προϊόντα εισάγοντας το όνομα ή τη λέξη-κλειδί προϊόντος στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος οποιασδήποτε σελίδας. Προσπαθήστε να εισαγάγετε μια γενική περιγραφή. Όσο περισσότερες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιείτε, τόσο λιγότερα προϊόντα θα λάβετε στη σελίδα αποτελεσμάτων. Όταν βρείτε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει, απλώς κάντε κλικ στο όνομα του προϊόντος ή στην εικόνα του προϊόντος για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση την αξία της παραγγελίας ,για συνολική αξία παραγγελίας άνω των 49,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν , ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στα 4,50€. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του κόστους αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας.

Τι είναι η προστασία αγοραστή;

Η Προστασία των Αγοραστών είναι ένα σύνολο εγγυήσεων που επιτρέπει στους αγοραστές να κάνουν αγορές με εμπιστοσύνη στον ιστότοπό μας. Προστατεύεστε όταν: Το αντικείμενο που παραγγείλατε δεν έφτασε εντός του χρονικού διαστήματος που είχε υποσχεθεί από τον πωλητή. Το στοιχείο που λάβατε δεν ήταν όπως περιγράφεται. Το προϊόν που λάβατε και ήταν σίγουρο ότι είναι γνήσιο ήταν πλαστό.